VAKGARAGE LEASE

Er zijn veel voordelen om een auto te leasen. U weet altijd precies waar u aan toe bent omdat alle kosten, op brandstof na, zijn opgenomen in de maandelijkse premie. De verzekering is afgedekt, evenals de wegenbelasting en het onderhoud. Bij schade verloopt de afhandeling via de Vakgarage bij u in de buurt. Bij Private Lease en Zakelijke Lease rijdt u altijd in een nieuwe auto zonder grote investering. U hoeft geen aanbetaling te doen maar voor zakelijke lease is dit wel mogelijk.

  • Een vast maandbedrag zonder verborgen kosten
  • Geen variabele kosten, alleen de gebruikte brandstof
  • Zonder te sparen in een nieuwe auto rijden

PRIVATE LEASE

Private Lease wordt steeds populairder, mede omdat u precies weet waar u aan toe bent. Bij Vakgarage betaalt u één vast bedrag en dit is inclusief wegenbelasting, verzekeringen (incl. schade inzittendenverzekering), BTW, reparatie, onderhoud, banden en Vakgarage Pechhulp. Completer wordt het niet!

ZAKELIJKE LEASE

Zakelijke Lease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zzp'ers, omdat u kunt investeren zonder dat dit direct invloed heeft op uw liquiditeit. U beslist zelf de hoogte van uw aanbetaling die u kunt doen door inruil van uw huidige auto bij uw Vakgarage. Een slottermijn in uw leasecontract behoort ook tot de mogelijkheden.